Nieuw: Bloomboost

Nieuw: Bloomboost

Colour your garden voegt een nieuwe mix toe aan haar grote assortiment vaste planten. Naast de voorjaarsmix, bee friendly mix en de herfstmix, is nu ook de bloemenmix beschikbaar, onder de naam Bloomboost. Deze kleurrijke bloemenmix, welke beschikbaar is in zes verschillende thema’s, zorgen voor een rijke bloemenpracht in de tuin van de consument. Bloomboost komt week 20 beschikbaar.

Colour your garden introduceert dit seizoen een nieuwe concept, namelijk Bloomboost. Hiermee voegt Colour your garden een uniek product toe aan haar grote en wisselende assortiment aan vaste planten. Colour your garden is de enige kweker die de bloemenmix teelt op een 100% duurzame manier: met organische meststoffen en zonder het gebruik van chemicaliën.

Rijke bloempracht
Bloomboost is een kleurrijke bloemenmix, welke beschikbaar is in zes verschillende thema’s: bijenbloemen, snijbloemen, geurende bloemen, eetbare bloemen, balkon/terras bloemen en vlinderbloemen. Afhankelijk van het thema, beschikt de bloemenmix over minimaal 25 verschillende soorten bloemen in één pot. Vanwege de velen kleuren, hebben de planten een vrolijke en fleurige uitstraling. Met een bloeiperiode van 180 dagen, kan de consument langdurig genieten van deze bloempracht. Bloomboost is beschikbaar in potmaat 15.

Verkrijgbaarheid
Colour your Garden is inmiddels gestart met het uitleveren van de eerste orders van de Bloomboost bloemenmix. Momenteel wordt de nieuwe partij opgepot, welke vanaf week 20 verkrijgbaar zal zijn.

Colour Your Garden is gespecialiseerd in het kweken van visueel aantrekkelijke vaste planten, geschikt voor tuincentrum, bouwmarkt en supermarkt. Vanuit de kwekerij in Boskoop, teelt Colour Your Garden diverse voorjaars-, bijvriendelijke-, bloemen- en herfstmixen.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v