Maintain your mystery

Maintain your mystery

Sion Young Plants heeft zojuist een opvallende gevelcampagne gelanceerd die absoluut niet over het hoofd gezien kan worden! De drie indrukwekkende afbeeldingen op de prominente locatie van Sion aan de N223 vormen het decor voor hun nieuwste campagne met de titel ‘Maintain your mystery’. Met in de hoofdrol, Phalaenopsis variëteit “Caribbean Dream”.

Laat je wegvoeren bij het tropische voorkomen van Phalaenopsis Caribbean Dream. Een speels zalmkleurige cocktail waar een vleugje lila zorgt voor wat extra pit. Deze campagne is geïnspireerd door de schoonheid van 'Caribbean Dream', een prachtige orchidee uit de 'Topmodel'-collectie van Sion.
 
De nieuwe campagne moedigt aan om met zelfvertrouwen het onbekende te omarmen en te verdwalen in een betoverende sprookjeswereld, waar we ons volledig laten onderdompelen in mysterieuze avonturen: ‘Maintain your mystery’. Dit inspirerende thema zal Sion de komende maanden centraal zetten in haar marketingactiviteiten, onder andere tijdens Sion Open in november.  
 
Sion Young Plants, behoort tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis en zorgt voor een uitgebreid assortiment en marketing- en verkoopkennis.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v