Kerstglitter vervuilt fust

Kerstglitter vervuilt fust

Met het mooie weer van de afgelopen weken, denk je misschien niet zo snel aan Kerstmis. Maar over zeven weken is het alweer zo ver. FloraHolland merkt dat de voorbereidingen al begonnen zijn. "De kerstaanvoer komt langzaam maar zeker op gang en daarom zien we weer vaker glitters, sneeuwschuim en verf op het meermalig bloemenfust. Dit geeft problemen in onze fustwasmachines. Help mee en voorkom deze vervuiling door het product eerst te laten drogen, voordat je het plaatst in het fust. Want schoon fust, dat willen we toch allemaal?"

"Onze fustwasmachines krijgen al dit decoratiemateriaal er niet altijd af. De volgende gebruikers ontvangen zo vervuild fust, wat een grote bron van ergernis is. Vervuild fust levert niet alleen ergernis, maar ook extra kosten. Het zorgt namelijk voor oponthoud in onze wasstraten en we moeten het te vervuilde fust vernietigen. Het vervuilen van ons meermalig bloemenfust met verf is daarom niet toegestaan. Dit geldt ook voor glitters en sneeuwschuim, dat zich door lijmgebruik aan onze fusten hecht."

Plaats behandeld product droog in fust
Gebruik je glitters, sneeuwschuim en/of verf op jouw producten? Tip: laat het behandelde product eerst drogen, voordat je het in het fust plaatst. Zo voorkom je dat het fust vervuilt. "Voor de volledigheid verwijzen wij nog naar de Algemene voorwaarden Fust, artikel 3 lid 6: "Verkoper, koper of vervoerder mag het uiterlijk van het fust niet veranderen, beplakken, beschilderen en ook niet op andere wijze van merktekens, symbolen of namen voorzien, anders dan op de door Royal FloraHolland toegestane manier en plaats." Wij nemen op onze fustlocaties het vervuilde fust in beslag, maar vergoeden het niet."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v