Infinity legt zich volledig toe op teelt van santini’s

Infinity legt zich volledig toe op teelt van santini’s

Infinity wordt vanaf oktober een nieuwe speler in de markt van Santini’s. Ondernemer Arné Kreling gaat zich met Infinity vanaf dit najaar voor 100% toeleggen op de aanvoer van een volwaardig assortiment santini’s voor de klok. Met een geplande aanvoer van zo’n 280.000 stelen per week wordt Infinity een serieuze nieuwe aanvoerder die zich richt op de groothandel.

De jonge ambitieuze teler Arné Kreling maakt een bewuste keuze voor deze uitdaging. “Ik ben gefocust op het aanvoeren van santini’s van uitstekende kwaliteit en wil een betrouwbare partner zijn voor de handel” aldus Arné. “Ik zie genoeg kansen in de Santini markt om hiermee naar de groothandel een serieuze partner te worden. Daarnaast zie ik uitdaging in het leveren van een kwalitatief hoogstaand en uniform product en investeer ik graag in de mensen op mijn bedrijf om met elkaar dezelfde perfectie na te streven.”

In week 34 zijn de eerste Santini’s gepoot in de kas van 3,7 ha. in Bruchem. Er is gekozen voor een assortiment van rassen uit de koker van veredelaar Deliflor Chrysanten. Zo zal gestart worden met de aanvoer van de witte Legend en Pixel© Snowy, de gele Dinky, de lichtroze Twinkly en de donkeroze Pixel Amor en Jamey Dark. Vanaf week 42 zijn de Santini’s van Infinity op de klok verkrijgbaar.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v