Floriday Messenger biedt steeds meer mogelijkheden

Floriday Messenger biedt steeds meer mogelijkheden

Een groeiende groep kwekers en kopers activeert Floriday Messenger en stuurt een eerste bericht. Het moment waarop ze de meerwaarde van chatten in Floriday kunnen ervaren, direct op de plek waar vraag en aanbod samenkomen. De afgelopen periode is Floriday Messenger verder ontwikkeld op basis van feedback uit de sector. Royal FloraHolland vertelt op haar website meer over deze ontwikkelingen.

"De eerste ervaringen over Floriday Messenger zijn positief. We zien een stijgend aantal activaties van gebruikers (1250+) èn chats (1750+). Tegelijkertijd is er als sector winst te behalen als er op meer plekken een chat gestart kan worden. Én als reacties op deze chats sneller volgen."

Messenger op meer plekken binnen Floriday
Het is op steeds meer plekken mogelijk om Messenger te gebruiken. Voor kwekers is het nu bijvoorbeeld mogelijk om ook artikelen uit de catalogus in een chat toe te voegen. En voor kwekers en kopers om foto’s uit de galerij te delen en/of een foto te maken en te delen. Je wijst ook makkelijk een chat aan je collega toe. Op deze manier zorg je ervoor dat de chat die binnenkomt onder 'bedrijf' bij de juiste persoon verschijnt en direct kan worden opgepakt. Daarnaast zie je bij de topics een weergave van het Floriday Messenger icoon als er een chat is gestart.

Reageer actief op chats
Tip voor alle gebruikers van Messenger: kijk regelmatig naar nieuwe berichten en reageer actief. Pushberichten zijn hier heel handig voor. Zet pushberichten daarom aan en geef toestemming aan je internetbrowser om pushmeldingen te kunnen ontvangen. Hierdoor mis jij nooit meer een reactie van de kweker/koper.

Lees hier meer

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v