Exclusieve sneak preview Opti-flor...

Exclusieve sneak preview Opti-flor...

Tijdens de Orchid Inspiration Days, gehouden van woensdag 5 tot en met vrijdag 14 juni, 2024 geeft Opti-flor exclusief een sneak preview van DIORO; een gouden toevoeging aan haar Creative Collection. Met haar weelderige, grote witte bloemen en bijzondere vorm voegt zij betoverende schoonheid toe aan elk interieur; thuis of op het werk.

De nieuwste aanwinst in de Creative Collection, DIORO, belichaamt de onmiskenbare expertise en toewijding van Opti-flor aan het produceren van orchideeën van de hoogste kwaliteit. Met haar grote witte bloemen en haar prachtige vorm die lijkt te zweven, doet DIORO volledig recht aan de pay-off van de Creative Collection; focus on form.  Begin september zal DIORO haar weg vinden naar haar klanten.

"DIORO is een compact bewegende schoonheid die haar naam ontleent aan de New Look van Christian Dior. Dit inspirerende en iconische silhouet was een ware inspiratiebron voor DIORO, want de plant heeft veel body en een zeer stevige, compacte vorm, aldus Marketing Manager Tim van Leeuwen. De plant straalt luxe én creativiteit uit en is daarom een vanzelfsprekende toevoeging aan de Creative Collection van Opti-flor. Uiteraard is DIORO verkrijgbaar in een mooie combinatie met D.O.C.G. keramiek.

Tijdens de Orchid Inspiration Days van woensdag 5 tot en met vrijdag 14 juni is DIORO voor het eerst te bewonderen in het Experience Center van Opti-flor. Maak je afspraak via sales@optiflor.nl. Voor meer informatie over DIORO of andere hoogwaardige orchideeën van Opti-flor, bezoek www.optiflor.nl of neem contact op met René van Santen, verkoop verantwoordelijke voor de locatie Creations, waar DIORO vanaf begin september verkrijgbaar is.

Bron:

Deel artikel