Chrysant Space Age is terug van weggeweest

Chrysant Space Age is terug van weggeweest

Bos Bloemen start deze week met de aanvoer van Troschrysant Space Age. Door haar oranje kleur de perfecte bloem om het najaar mee van start te laten gaan, zo laat veredelaar Royal van Zanten weten.

Kweker Bos Bloemen uit ’s-Gravenzande heeft een goed gevoel voor timing. Nu het najaar steeds dichterbij komt, starten zij met de aanvoer van de oranjekleurige Space Age (VBN 121294). Troschrysant Space Age staat bekend om het grote aantal bloemen per steel en is daardoor de perfecte vulling voor een herfstachtig boeket. Ook op het gebied van transport en vaasleven zal Space Age allesbehalve teleurstellen. De krachtige stelen staan garant voor een lang vaasleven en zullen de consument lange tijd verblijden met haar prachtige kleur! Space Age wordt veredeld door Royal Van Zanten.

Beschikbaarheid
Space Age is geen onbekend ras voor Bos Bloemen. In het verleden hebben zij het ras al seizoensmatig aangevoerd, waardoor ze veel ervaring hebben met deze teelt. Als kleinschalig familiebedrijf focust Bos Bloemen zich op de teelt van hoogwaardige Celosia en Chrysanten. Met de aanvoer van 50.000 stelen per week, vormt Space Age een waardevolle aanvulling van het assortiment. Space Age zal van week 35 tot en met week 44 worden aangevoerd op Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. Later dit jaar zullen zij ook het lichtroze ras Myra uitleveren.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v