Amaryllisseizoen van start met pop-up store

Amaryllisseizoen van start met pop-up store

Afgelopen week werd het Amaryllisseizoen officieel gestart met een magische actie. In Rijnsburg werd er een pop-up store neergezet gevuld met verschillende soorten Amaryllis. Exporteurs en handelaren werden uitgenodigd om in deze Amaryllis ‘snoepwinkel’ zelf hun eigen assortimentsdoos te vullen met unieke Amaryllis soorten. Extra spectaculair is dat de pop-up store extra zichtbaar wordt gemaakt met de nieuwe vrachtwagen trailer van Amaryllis. De pop-up store doet 20 oktober Naaldwijk aan en 27 oktober is Aalsmeer aan de beurt.

“Ons doel is om het brede assortiment van Amaryllis te laten zien, met soorten die gedurende het gehele verkoopseizoen van herfst, winter tot aan het vroege voorjaar beschikbaar zijn. In totaal bestaat het assortiment uit ruim 130 verschillende variëteiten. Er is voor elk seizoen en arrangement een passende Amaryllis. En dat niet alleen, door het magische vaasproces van Amaryllis word je elke dag verrast”, aldus promotiecommissie lid Martin Vellekoop. De pop-up store Amaryllis valt extra op door de gloednieuwe Amaryllis vrachtwagen. Met de campagneslogan ‘Hello Amaryllis, witness the magic unfold’ wordt de schoonheid van het bloeiproces en de transformatie van bloem benadrukt. De vrachtwagen rijdt de komende 3 jaar door het bloemengebied.  

Promotiecampagne Amaryllis
De promotiecampagne is een initiatief vanuit de snij-amarylliskwekers, in samenwerking met Royal FloraHolland. In opdracht van de promotiecommissie Amaryllis wordt de campagne ontwikkeld en uitgevoerd door het team van Concept Factory. De campagne heeft de slogan ‘Hello Amaryllis, witness the magic unfold’ en legt de nadruk op de schoonheid en magie van het bloeiproces van de Amaryllis in de vaas: van knop tot bloem. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de seizoensbeleving van Amaryllis in de herfst, winter en het vroege voorjaar. Amaryllis is volop verkrijgbaar van oktober t/m maart.

Nieuwe Amaryllis catalogus
Alle snijamaryllis aanvoerders van Royal FloraHolland hebben gezamenlijk een nieuwe catalogus ontwikkeld. In de catalogus staan alle variëteiten die in het seizoen 22/23 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v