Alison Bradley doopt eigen gerbera tijdens World Cup

Alison Bradley doopt eigen gerbera tijdens World Cup

Tijdens de Interflora World Cup in Manchester afgelopen weekend heeft Alison Bradley, oprichtster van Floral Fundamentals, haar eigen gerbera gedoopt. Gerbera Alison is een nieuwe soort van gerberakweker en -veredelaar Holstein Flowers uit De Lier.

Enorm verrast nam Alison het boeket met haar eigen gerbera in ontvangst. Hierna doopte zij deze met champagne in het bijzijn van vele internationale bloemisten, kwekers en pers. “Alison zet zich al jaren met hart en ziel in voor de bloemensector”, aldus Paul van Holstein van Holstein Flowers. “Met de oprichting van Floral Fundamentals heeft zij vele bloemisten, kwekers en groothandelaren dichter bij elkaar gebracht om hun passie, kennis en vakmanschap te delen. Ook Holstein Flowers is al jaren lid van dit unieke platform en daar zijn we trots op.”
 
Als blijk van dankbaarheid heeft Holstein Flowers een speciale gerbera naar haar vernoemd. Paul: “Gerbera Alison is een grootbloemige gerbera uit onze eigen veredeling met een heldere roze kleur en een diameter van 11 cm. Een indrukkende grote bloem voor een indrukwekkende grand lady. En wat is er nu mooier dan deze bloem te laten dopen tijdens de Interflora World Cup, waar het hele internationale bloemistenvak samenkomt!”
 
Het boeket werd gemaakt door Flora Fundamentals ambassadeur Laura Leong, die er samen met Morgan Douglas Nuth op het podium voor zorgde dat het een extra geslaagde verrassing werd voor Alison.
 
Gerbera Alison is nu beschikbaar voor bestellingen via Holstein Flowers.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v