Royal Van Zanten is klaar voor de herfst

Royal Van Zanten is klaar voor de herfst

Royal Van Zanten presenteert trots haar herfstcollectie van Tros -en Santini Chrysanten. De collectie bestaat uit een vijftal kleurrijke rassen, die elk bekend staan om hun houdbaarheid en kwaliteit.

De herfstperiode is een prachtige tijd om Chrysanten te verwerken in een boeket of arrangement. Veredelaar Royal Van Zanten heeft een collectie samengesteld met Troschrysanten en Santini, speciaal voor de herfstperiode. Rode, oranje en geelachtige tinten voeren hierin de boventoon. De collectie bestaat uit Haydar Yellow en Haydar, beiden een bi-colour variëteit, de brandweer-rode Bontempi en de rassen Melissa en Melissa Red. De laatste rassen zijn te herkennen aan hun volle rode en oranje bloem, met een groen hart.

Vaasleven & houdbaarheid
Wat de rassen allen met elkaar gemeen hebben is het lange vaasleven en hun sterke houdbaarheid tijdens het transport en daarna. Zo kan de consument, met de juiste verzorging, wel twee weken van haar Chrysanten genieten. De rassen kenmerken zich verder aan hun kleurvastheid. Haydar, Haydar Yellow, Bontempi, Melissa en Melissa Red doen het uitstekend in een mono-bos, maar zijn natuurlijk ook prachtig als boeketvulling. Meer weten informatie over de rassen vind je op www.royalvanzanten.com

Van Zanten Breeding is internationaal koploper in de veredeling en vermeerdering van snijbloemen (Alstroemeria, Statice, Limonium, Chrysanthemum en Bouvardia) en van potplanten (Aster, Alstroemeria, Celosia, Chrysanthemum en Multiflora). Het is ons doel om de passie door te geven waar onze organisatie sinds de oprichting in 1862 voor staat. Royal Van Zanten heeft ruim 1.100 medewerkers die werken vanuit onze thuisbasis in Nederland en op onze internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.

 

Bron:

Deel artikel