Nominatie Van Noort voor Changemaker Award

Nominatie Van Noort voor Changemaker Award

Dit jaar is Filip van Noort, Gewasonderzoeker van Wageningen University & Research van de Business Unit Glastuinbouw & Bloembollen, gekozen als één van de Today’s Changemakers, omdat hij gezien wordt als een voorloper in duurzaamheid en dan met name omdat hij zich bezig houd met het ontwikkelen van teeltconcepten voor nieuwe gewassen, waardoor deze meer duurzaam geteeld kunnen worden.

Filip van Noort: “Ik ben trots dat ik genomineerd ben voor de Changemaker Impact Award 2022. Het hele jaar door zijn Changemakers in de schijnwerpers gezet. Door duurzame voorbeelden te delen, worden professionals van Nederland aangezet om ook het verschil te maken en vanaf nu tot 8 januari 2023 mag het publiek stemmen op zijn of haar favoriete Changemaker per sector. Ik zou heel blij zijn met uw stem.”

Dit jaar zijn er negen categorieën. Op de website van Change Inc. vind je een overzicht van de Changemakers en de categorieën. Vanaf vandaag mag het publiek t/m 8 januari 2023 stemmen op zijn of haar favoriete Changemaker per sector en dat kan via deze stemlink. Op 12 januari 2023 wordt bekend gemaakt wie de favoriete Changemaker per sector is, waarna de vakjury beslist wie de uiteindelijke winnaar is van de Changemaker Impact Award.

Bron: Wageningen U&R BU Glastuinbouw

Deel artikel