Nieuwe plukgroenteplant Vreugdenhil Young Plants

Nieuwe plukgroenteplant Vreugdenhil Young Plants

Cherry Tomato Brown is de nieuwste aanwinst in het assortiment plukgroenteplanten van Pick-&-Joy. Deze zelftoppende tomatenplant met verrassende vruchtkleur, beschikt over unieke eigenschappen die gelieft zijn voor consumentengebruik. Tijdens de IPM Essen, van 23 tot en met 26 januari, presenteert Vreugdenhil Young Plants deze nieuwste aanwinst in haar stand. De nieuwste telg van de innovatieve plantenkweker is tevens te bewonderen in hal 8, als een van de genomineerde voor Show Your Colours Award IPM ESSEN 2024.

Pick-&-Joy Cherry Tomato Brown is een aanvulling op het bestaande assortiment van eetbare planten, waaronder cherry tomaten, snack paprika’s, aardbeien, komkommers, kruiden, pepers en aubergines. Deze plukgroenteplant is vanwege haar verrassende vruchtkleur niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een heerlijke ervaring voor liefhebbers van verse tomaten. Of het nu in de tuin, op het balkon of zelfs binnenshuis is, de Pick-&-Joy Cherry Tomato Brown gedijt in diverse omgevingen en is eenvoudig te kweken, waardoor een breed publiek kan genieten van de opbrengst van deze cherry tomatenplant.

Tijdens de IPM Essen kunnen tuinbouwprofessionals de Cherry Tomato Brown bekijken en kennismaken met haar unieke eigenschappen. Vreugdenhil Young Plants en Vreugdenhil Breeding & Seeds  zijn van 23 t/m 26 januari met haar Pick-&-Joy groenteplanten vertegenwoordigd op deze vakbeurs. Er zijn specialisten aanwezig om in gesprek te gaan en bezoekers te voorzien van waardevolle informatie over de plant. De Pick-&-Joy stand is in hal 8. In deze hal kan tevens gestemd worden op genomineerde planten voor Show Your Colours Awards.

Vreugdenhil Young Plants is verheugd over de nominatie van de Cherry Tomato Brown voor deze award en ziet het als een bevestiging van hun voortdurende inzet voor kwaliteit en vernieuwing. "De Pick-&-Joy Cherry Tomato Brown is niet zomaar een tomatenplant; het is een ervaring op zich waarbij consumenten méér in huis halen dan alleen een groenteplant met eetbare vruchten. Het is een totaalconcept, waarbij je thuis 4 tot 6 weken geniet van heerlijke cherry tomaten. Dit is tegelijkertijd ook nog eens heel leerzaam voor kinderen! We kijken ernaar uit om deze unieke variëteit te delen tijdens de IPM Essen en zijn dankbaar voor de erkenning van de Show Your Colours Awards", aldus Petra Molenaar, verkoop Pick-&-Joy.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v