Nieuw: Scabiosa Virtuoso

Nieuw: Scabiosa Virtuoso

HilverdaFlorist heet je welkom in de wereld van bekende grootmeesters die een inspiratiebron zijn voor ons allemaal. Van grote muzikanten tot grootheden uit de schilder- en filmwereld. Vanaf nu zijn ze te vinden in de Scabiosa Virtuoso Series. De duurzame, fascinerende speldenkussenbloemen zijn er om indruk te maken, net als hun originele meesterwerken.

Scabiosa Virtuoso-variëteiten brengen diepte en structuur, bloeien geleidelijk naar hun volledige grootte en laten een blijvende indruk achter. Ontdek de adembenemende reeks levendige en oogverblindende kleuren binnen de collectie. Met hun hoge sierwaarde vormen deze variëteiten de ideale basis voor eindeloze creativiteit voor bloemisten en anderen liefhebbers om hun eigen meesterwerken te creëren.

Een sneak preview van het Virtuoso branding concept werd gepresenteerd tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer en de IFTF in Vijfhuizen (NL). Hier kregen vele bezoekers van over heel de wereld een eerste blik op deze grootheden. De Virtuoso-serie komt voort uit een gevestigd Scabiosa-assortiment van HilverdaFlorist dat dit jaar is uitgebreid met verbeterde genetica, waarna het zijn nieuwe merknaam kreeg. Nieuw in de 2024 Virtuoso collectie zijn de lavendelkleurige Bernini en een unieke dieppaars gekleurde Verdi.

Scabiosa Virtuoso promotie
"Ben je kweker, exporteur, handelaar of bloemist en wilt je jouw Scabiosa Virtuoso® assortiment onder de aandacht brengen via dit fonkelnieuwe concept? Ons team staat klaar en informeert je graag over de vele mogelijkheden."
 

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v