Nieuw: Impresso

Nieuw: Impresso

Tijdens de Opti-flor Experience Days maakt de nieuwste toevoeging aan de Royal Collection een onvergetelijke eerste indruk. Impresso is de naam; aangenaam kennis te maken.

In de weken voorafgaand aan de Experience Days wordt de spanning opgebouwd en krijgen klanten steeds meer te zien van dit nieuwe concept. Een sneak preview van deze grote productintroductie deed Opti-flor al tijdens de Orchid Inspiration Days in juni. Dit unieke concept vormt een luxueuze toevoeging aan de Royal Collection; vol grandeur.

Het succes in de markt van compacte orchideeen met grote bloemen heeft het team van productinnovatie geïnspireerd om dit nieuwe product te ontwikkelen.  "Je kunt Impresso een beetje zien als de grote broer van Maistro", legt manager productinnovatie Ruud Scheffers uit. "De ontwikkeling van een nieuwe productlijn vergt jaren tijd en inspanning van onze mensen. Gedurende de ontwikkeling van dit product groeide de enthousiasme intern bij enkele klanten die voor ons de markpotentie getoetst hebben. We zijn dan ook trots dat we weer een zeer onderscheidend concept mogen toevoegen aan onze collecties.":

Impresso maakt een onuitwisbare eerste indruk. Een compacte, witte schoonheid met 2 planten in een 15 cm pot vormen een zee aan grote bloemen. Een absolute eye catcher thuis of op het werk! Impresso is vanaf heden verkrijgbaar via locatie Experience, zo laat Opti-flor weten.

Bron:

Deel artikel