MNP / Suntory lanceert Soirée Sweet Besties

MNP / Suntory lanceert Soirée Sweet Besties

MNP / Suntory, de Nederlands/Japanse veredelaar uit Leimuiderbrug, introduceert Soirée, een nieuw plantenmerk dat een revolutie in de sierteelt belooft. Soirée introduceert een innovatieve collectie compacte en bloeirijke Catharanthus roseus variëteiten die exclusief met zorg en precisie uit stek worden geteeld.

Soirée is verkrijgbaar in vijf kleuren, van helder wit tot fluoriserend roze en betoverende rode tinten. Dit product is ideaal voor teelt en verkoop in kleine potten van 7 tot 17 cm.

Stel je voor dat je een snoepwinkel binnenstapt waar elke plant een ware traktatie is voor het oog. De Soirée-collectie is een eerbetoon aan deze visie met haar schattige, compacte en kleurrijke variëteiten die klaarstaan om de nieuwe 'besties' van elke tuinder, van professionals tot algemene plantenliefhebbers, te worden. Deze schattige vriendjes zijn perfect voor starters die het plezier van het verzorgen van een kleine, bloemige vriend willen koesteren.

Belangrijkste kenmerken
Soirée is niet alleen een kwestie van visuele aantrekkingskracht; het beloofd ook veerkracht en grenzeloze mogelijkheden voor zowel telers als consumenten. Deze planten zijn uitzonderlijk sterk en veerkrachtig onder alle omstandigheden, waardoor ze klaar zijn voor de toekomst en een genoegen zijn om te kweken. Dit product is perfect voor wie een onderhoudsarme, maar levendige toevoeging aan zijn groene ruimte zoekt en getuigt van schoonheid van duurzaamheid.

Soirée is een zoet dessert dat je kunt kiezen. De collectie bevat vijf prachtige kleuren, zodat je een tuinpalet kunt samenstellen dat aansluit bij jouw stijl. Of het nu helder wit van Soirée White is, de zachte allure van roze met Soirée® Hot Pink of de rijke rood tinten van de Soirée Cerise White Eye, het maakt niet uit. Ze bieden allemaal een scala aan mogelijkheden om de tuin- en winkelervaring te verbeteren; ze zijn zeer geschikt voor kleine potten van 7 cm! Natuurwonderen, zelfs in de kleinste ruimtes. Ontgrendel de mogelijkheid om het verkoopproces te verbeteren, de uitstalling per vierkante meter te vergroten en een kleurrijke golf op planttafels te maken.

'Te schattig is om te weerstaan'
De visuele identiteit van het merk Soirée is met trots ontworpen in samenwerking met de vormgevers van Studio Piraat en foto- en videografie van Siemworks, om de zoetste visuele aantrekkingskracht te creëren. De Soirée-collectie, die kleine, schattige, zoete en toch brutale elementen bevat, wordt verwoord door zachte kleurenpaletten, vrolijke Japanse kawaii illustraties en verfijnde graphics. Het moet visuele aantrekkingskracht creëren met tevens een strategische verkoop stimulans die het gevoel bij de consument zal aanspreken. Elke interactie met het merk is een uitnodiging om vrolijke herinneringen te creëren en te verzamelen, wat de algehele ervaring van de consument verrijkt.

Soirée Sweet Besties worden uitsluitend gekweekt uit stek, wat elke plant zoete voordelen geeft. Deze variëteiten zijn ontwikkeld door Nederlandse/Japanse veredelaars van Sundaville, Surfinia, Senetti, Princettia, Beedance en andere gewaardeerde variëteiten onder de MNP / Suntory paraplu en vertegenwoordigen innovatie en traditioneel vakmanschap. MNP / Suntory nodigt iedereen uit om de wereld van deze schattige zomerbloeiers te verkennen, die vreugde, levendigheid en een vleugje zoetheid in de Europese tuinen zullen brengen. Soirée Experience is een plek waar veerkracht, elegantie en vakmanschap elkaar ontmoeten en elke plant een verhaal van vakmanschap en zorg vertelt. Ontdek de officiële website, soiree.eu, en bezoek de MNP / Suntory stand op de IPM Essen 2024. In een nieuwe en gezellige sfeer kun je in Hal 1, stand 1E47.1. "De plant pioniers" ontmoeten.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v