Logico introduceert uniek epifytenconcept 'XOTIC'

Logico introduceert uniek epifytenconcept 'XOTIC'

Logico, een toonaangevende speler in de wereld van orchideeën, kondigt met trots de lancering aan van epifytenconcept "XOTIC". Deze unieke samenwerking tussen Logico, Karma Plants en Stofbergen Plant Company brengt de natuur op een vernieuwende manier naar de consument. De combinatie van kwekers en product zorgt voor een betrouwbare, constante point of sale wat aansluit bij de seizoenen.

Epifyten, planten die op andere planten groeien, krijgen een nieuwe betekenis met het XOTIC-concept. Door de perfect op elkaar afgestemde combinatie van epifyten en de bijpassende jungle potcover versterken deze planten elkaar op een indrukwekkende manier wanneer ze samen in XOTIC uitstraling worden gepresenteerd. De kleurrijke bloemen in opvallende vormen zorgen voor een exotische uitstraling, waardoor elke winkel wordt omgetoverd tot een tropisch paradijs. Wat XOTIC zo bijzonder maakt, is niet alleen de esthetische pracht van de Anthuriums, Bromelia’s en Orchideeën, maar ook het feit dat ze een perfecte match vormen.

Ferry Hooijmans over het XOTIC concept: “Sinds een aantal maanden bieden wij een compleet assortiment met bijpassende potcovers of keramieken potten, waardoor een uniform exotisch uiterlijk in de winkel ontstaat. Wij leveren het uit op Eurokarren, Deense karren of in dozen. En sinds kort is alles met één druk op de knop in de daghandel te bestellen via Floriday.”

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen