InnovatieTafels breidt uit met nieuwe kennispartners

InnovatieTafels breidt uit met nieuwe kennispartners

Een onafhankelijke landelijke community opbouwen van ondernemers die samenwerken aan innovatie. Dat doet InnovatieTafels niet alleen, maar samen met kennispartners. Ook Alfa Accountants en Adviseurs, Gideon Duurzaam en Movaeres zijn nu aangesloten als kennispartner.

InnovatieTafels gelooft in het bundelen van de krachten en zoekt daarom de samenwerking op met partijen. Deze kennispartners voorzien de deelnemers van de InnovatieTafels van inspiratie, expertise en begeleiding. Verschillende bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen hebben zich aangesloten bij InnovatieTafels. Ook ABAB, Achmea, AgriFood Capital, Has Hogeschool, Interpolis, Rabobank en ZLTO zijn al kennispartner. InnovatieTafels heeft de ambitie om dit netwerk nog verder uit te breiden.

Hans de Bie, marktmanager Food & Agri bij Alfa Accountants en Adviseurs en kennispartner van InnovatieTafels: “Door ruimte te geven aan ideeën en deze met gelijkgestemden te bespreken, ontstaan er echt mooie dingen. Innovatie gaat daarbij verder dan technologie; ook op het gebied van samenwerking en management valt veel te innoveren.”

Duurzaam en toekomstgericht ondernemerschap
Nederland staat voor een groot aantal maatschappelijke uitdagingen. Innovatie is voor ondernemers cruciaal om hun bedrijf toekomstbestendig te maken én houden. InnovatieTafels stimuleert duurzaam en toekomstgericht ondernemerschap. Niet alleen door te praten en luisteren, maar ook door te doen. Bottom up, via kleine stapjes met soms grote doorbraken. Binnen de eigen sectorgrenzen, maar juist ook daarbuiten.

Bron:

Deel artikel