'Glazen Tulp heeft ons veel positiviteit gebracht'

'Glazen Tulp heeft ons veel positiviteit gebracht'

Om kwekers en veredelaars te stimuleren om te blijven innoveren heeft Royal FloraHolland De Glazen Tulp Award in het leven geroepen. Een prijs voor de beste marktintroductie op gebied van bloemen en planten. De Hoog Orchids won afgelopen december met hun product Rhynchostylis gigantea Aromatique Evoke in de categorie bloeiende kamerplanten.

Maar liefst 50 punten kreeg De Hoog Orchids voor hun nieuwe product en won daarmee de Glazen Tulp. Jolanda Nieuwenhuijze van De Hoog Orchids kijkt met veel plezier terug op die periode: “De reacties waren zo positief! Op het bedrijf hebben we zelfs een presentatie met een bijbehorend feestje gemaakt. We ontvingen veel felicitaties van kwekers uit de omgeving, bestellingen van kopers én mooie PR in de lokale bladen op. Het bracht ons naast aandacht voor de Rhynchostylis gigantea Aromatique Evoke, ook veel positieve exposure voor ons bedrijf, onze andere producten en onze visie voor de toekomst ”

Jolanda benadrukt het belang van noviteiten voor de sector en het bedrijf: “Noviteiten zijn heel belangrijk voor ons, omdat we op deze manier de interesse in ons bedrijf en onze producten up to date houden. De internationale reputatie van de noviteiten en de Glazen Tulp Award en de sterke marketing door Royal FloraHolland dragen hier natuurlijk aan bij.”

Win de Glazen Tulp Award 2024!
Heb jij een nieuw product ontwikkeld? Ook dit jaar worden de Glazen Tulp Awards uitgereikt aan de beste marktintroductie. Doe mee en meld je aan, wie weet win jij dit jaar wel de Glazen Tulp! Aanmelden kan tot 1 juni voor de Glazen Tulp Award 2024. Na 1 juni doe je mee voor de Glazen Tulp Award 2025. Aanmelden kan hier.

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel