AltaNova introduceert tuinbloeier Craspedia

AltaNova introduceert tuinbloeier Craspedia

Vroege voorjaarskriebels bij AltaNova in Zevenhuizen. Zij trappen het seizoen af met een nieuw product: Craspedia globosa. Een bijzondere tuinbloeier, die opvalt door haar gele, balvormige bloemen.

Een vrolijke noviteit voor het assortiment van AltaNova! Craspedia globosa ‘Golf Beauty’ is te herkennen aan haar zilvergroene bladeren en natuurlijk aan haar opvallende bloemen. De bloemen van Craspedia zien eruit als gele (golf)balletjes en steken fier de lucht in. Het leuke aan Craspedia als tuinplant is dat de consument haar bloemen eventueel ook kan afknippen en kan laten indrogen als droogbloem. Zo beleeft men er dubbel plezier aan. Craspedia is bij AltaNova momenteel beschikbaar in potmaat 13cm, later in het seizoen ook in potmaat 17cm.

Start van het voorjaarsseizoen
Samen met Genista geeft Craspedia hét startschot voor het voorjaarsseizoen bij AltaNova. Ook de heerlijk geurende Genista zal namelijk de komende weken in verschillende potmaten (13cm, 17cm, 19cm en 23cm) beschikbaar komen. Per potmaat zijn er ook verschillende vormen beschikbaar, zoals struik, pyramide en bol op stam. De komende maanden zal AltaNova vele verschillende vaste planten en seizoensbloeiers op de markt brengen. Houd voor het actuele assortiment Floriday in de gaten, of mail voor meer informatie naar sales@altanova.nl.

AltaNova is gespecialiseerd in het kweken van bloeiende producten voor ieder seizoen. AltaNova stelt zichzelf de missie juist de ‘niet standaard’ producten, maar ook bijzondere planten te kweken en beschikbaar te maken voor de consument, hoe moeilijk deze ook te telen zijn. AltaNova bestaat uit vijf kwekerijen, waarvan één buitenlandse vestiging in Portugal. Voor meer informatie kunt u terecht op altanova.nl.  

 

Bron:

Deel artikel