Het EK gaat beginnen! Wat is jouw voorspelling?

Het EK gaat beginnen! Wat is jouw voorspelling?

Vanavond gaat het EK Voetbal van start met de wedstrijd tussen Duitsland en Schotland. Zondag is de beurt aan Nederland, dat het opneemt tegen Polen. Als jij jouw voorspelling voor de uitslag van het toernooi nog niet hebt doorgegeven op hortisoccer.nl, doe dat dan alsnog!

Hortisoccer, de leukste online voorspellingspoule van de tuinbouw, speel je gratis mee. Voorspel de top 4 van het EK Voetbal en beantwoord enkele bonusvragen, dan maak je kans op de voetbalbeleving van je leven. Velen gingen je al voor. En ook op GreenTech zat de Oranjesfeer er afgelopen week al goed in, zo valt te zien op de foto.

Hortisoccer is een initiatief van Holland Hortimedia, de uitgever van Goedemorgen, Hortibiz en Tuinbouwmarktplaats. Diverse bedrijven uit de sector zijn supporter van Hortisoccer, waarmee zij het initiatief mede mogelijk maken. Meespelen met en inschrijven voor Hortisoccer is gratis en kost je slechts een paar minuten. Daarmee maak je zoals gezegd kans op de voetbalbeleving van je leven! Wacht dus niet te lang en ga snel naar www.hortisoccer.nl om mee te doen.

Wil je naast Hortisoccer ook meedoen met een meer uitgebreide EK-pool? Schrijf je dan ook in voor het voorspellingsspel van Ledgnd, dat op zoek is naar Koning(in) Tuinbouw. Inschrijven voor dat spel doe je via deze link.

Bron:

Deel artikel