Van 12.00 tot 13.00 uur: Volle Hortilounge!

Van 12.00 tot 13.00 uur: Volle Hortilounge!

Na een week HortiContact, met dagelijks live radio vanaf de beursvloer, gaan we vandaag weer aan de slag in de studio in Bergschenhoek. En je kunt tussen 12.00 en 13.00 uur direct naar een lekkere volle uitzending van de Hortilounge luisteren!

In de uitzending dit keer Benfried, dat vorige week de HortiContact Innovation Award won. Uiteraard zijn we benieuwd naar hun reactie en willen we meer weten of het winnende product. Daarnaast blikken we met Lucas van 't Hof van Easyfairs terug op HortiContact 2023: hoeveel bezoekers mocht het evenement dit jaar verwachten en wat is het overall gevoel naar drie dagen beurs in Gorinchem? Verder hoor je fragmenten van gesprekken die vorige week op de beursvloer werden opgenomen, zoals het gesprek met Nieuwkoop bv en ontbreken uiteraard de gebruikelijke flitsten van Tuinbouwmarktplaats niet. 

Reden genoeg dus om Paprika Horti Newsradio nu direct al aan te zetten en tussen 12.00 en 13.00 uur live mee te luisteren met Aad, Romy en Natalia. Morgen tussen 9.00 en 10.00 uur zal deze uitzending overigens nog een keer worden herhaald én je kunt later natuurlijk ook terugluisteren via goedemorgen.podbean.com.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v