Steeds meer luisteraars

Steeds meer luisteraars

Het aantal luisteraars naar Hortibiz Newsradio zit flink in de lift. Vergeleken met vorig jaar is sprake van een stijging van maar liefst 17%, zo blijkt uit de luistercijfers.

Hortibiz Newsradio is dé radiozender voor de tuinbouw in Nederland en de rest van de wereld. De zender is 24/7 te beluisteren en maakt op werkdagen van maandag tot en met vrijdag live radio tussen 10.00 en 12.00 uur. Dagelijks worden gasten in de studio ontvangen om in gesprek te gaan over actuele onderwerpen die de tuinbouw raken. De live uren worden gepresenteerd door het vaste team, bestaande uit Aad Tijsen, Romy Stuik, Jacco Strating, Maurice Wubben en Cock van Bommel. Daarnaast wordt regelmatig verslag gedaan van nationale en internationale vakbeurzen en events.
 
Uit de laatste luistercijfers blijkt dat 21% van luisteraars van buiten Nederland komt. Dit zijn grotendeels Nederlanders die elders in de wereld luisteren om bij te blijven met de ontwikkelingen in de sector. In de ochtend tijdens de live uren zijn er gemiddeld 7.002 luisteraars die via ruim 1.300 apparaten meeluisteren. Dit betekent een stijging van 17% in vergelijk met vorig jaar in zelfde periode.

Luister jij nog niet naar Hortibiz Newsradio? Ga dat vanaf nu ook doen via www.hortibiznewsradio.nl of zoek de zender op via een van de bekende radio-apps, zoals TuneIn om ook onderweg mee te kunnen luisteren.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v