Morgen: Groen in de klas

Morgen: Groen in de klas

Het project Groen in de klas dat onlangs is gestart, bereikte gisteren zijn finale met de onthulling van de groene klas bij de winnende school. In een speciale uitzending op Hortibiz Newsradio wordt hier morgen uitgebreid bij stilgestaan met gasten in de studio en de juf van de winnende klas aan de telefoon.

Met planten in de klas zijn leerlingen en docenten energieker, verbetert de sfeer en de concentratie, zo blijkt uit onderzoek. De luchtzuiverende werking van planten heeft direct effect op hoe we ons voelen en op ons presteren. In de klas hebben ze feitelijk het tegenovergestelde effect van het mobieltje, zo meent Bloemenbureau Holland. Daarom is het project Groen in de klas gestart. Op Hortibiz Newsradio vertellen campagnemanager Monique Kemperman van Bloemenbureau Holland en Brandmanager Ronald van Schie van Air So Pure meer over de campagne. Ook wordt juf Wendy Wolfswinkel van de winnende klas ingebeld. 

Luister donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur live mee via www.hortibiznewsradio.nl of een van de mobiele radio-apps op je telefoon of in de auto. De uitzending wordt uitgezonden op het gebruikelijke tijdstip van KAS Live!, dat eenmalig een uurtje eerder voorafgaand aan de uitzending met Bloemenbureau Holland wordt uitgezonden.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v