Luister vandaag naar de allerbeste rewinds!

Luister vandaag naar de allerbeste rewinds!

Vandaag is de laatste gepresenteerde radiodag van 2022 op Paprika Horti Newsradio. Ook tijdens de feestdagen kun je natuurlijk 24/7 naar de tuinbouwzender luisteren voor de beste muziek, maar vandaag trakteren we je nog één keer op het beste uit de Top 2022 Tuinbouw én hoor je het best teruggeluisterde radiouur van het afgelopen jaar!

Zet Paprika Horti Newsradio aan!

Tot 16.00 uur vanmiddag hoor je 'rewinds' van de live uren die tijdens de Top 2022 Tuinbouw zijn uitgezonden. Zo krijg je op deze vrijdag voor kerst de mogelijkheid om nog een keer te luisteren naar de muziek van en gesprekken met Horconex & HortiQ, Force Greenhouse Demolition, World Horti Center, Greenport West Holland, Growtech, Berg Hortimotive, Gebr vd Ende Kasreparatie. Het radiouur met Certhon, waarbij Aad Tijsen in gesprek ging met ceo Lotte van Rijn, was afgelopen jaar het meest teruggeluisterde radiouur en komt daarom ook nog een keer voorbij. In die uitzending vertelt Van Rijn over een nieuw uniek kassysteem waarin het beste van traditionele kassen wordt gecombineerd met de fijnste techniek van vertical farming.

Schakel dus snel naar Paprika Horti Newsradio en ga samen met ons de feestdagen in! Wil je deze en andere uitzending liever op een later moment terugluisteren, ga dan naar goedemorgen.podbean.com.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v