Luister tussen 12-14 uur naar 100e KAS Live!

Luister tussen 12-14 uur naar 100e KAS Live!

Vandaag kun je tussen 12.00 en 14.00 uur luisteren naar de 100e uitzending van KAS Live!, het wekelijkse radioprogramma van KAS Magazine op Paprika Horti Newsradio. Een feestelijke uitzending van maar liefst twee uur!

KAS Live! begon in 2020 toen Paprika Horti Newsradio voor het eerst een serieuze programmering ging samenstellen voor het radiostation van de tuinbouw. Sindsdien is KAS Live!, gepresenteerd door Jacco Strating, elke donderdag te horen tussen 12.00 en 13.00 uur. In het programma wordt altijd een blik op het nieuws uit de tuinbouw geworpen, komen regelmatig diverse gasten aan het woord en zijn verschillende vaste rubrieken te horen, waaronder Bo's Grapje van de Week.

In de speciale jubileumuitzending zal Bo sidekick zijn en is zij verantwoordelijk voor de muzikale samenstelling. Maar er zullen ook verrassende onderwerpen aan bod komen en er wordt gebeld met de meest gehoorde gast in het radioprogramma. Wie dat is hoor je tussen 12.00 en 14.00 uur vandaag, dus zorg dat je op tijd bent afgestemd op Paprika Horti Newsradio. Luister hier direct live mee!

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v