Eerste uitzending vanuit De Lier om 12.00 uur

Eerste uitzending vanuit De Lier om 12.00 uur

Holland Hortimedia is dit weekend officieel verhuisd naar Leehoven 62 in De Lier. De uitgever van Goedemorgen, Hortibiz Daily News, Paprika Horti Newsradio en TuinbouwMarktplaats heeft daarmee afscheid genomen van de locatie in Bergschenhoek. Om 12.00 uur vandaag wordt voor het eerst live radio gemaakt op de nieuwe plek.

De afgelopen jaren heeft Holland Hortimedia met veel plezier kantoor gehouden in het pand van KG in Bergschenhoek, laat directeur Aad Tijsen weten. "Sinds de start van het bedrijf waren we hier gevestigd en hier maakten we ook vanuit onze studio dagelijks uitzendingen voor Paprika Horti Newsradio. We hebben heel veel studiogasten mogen ontvangen in Bergschenhoek en hebben de laatste jaren mooie herinneringen opgebouwd."

De verhuizing naar De Lier is het gevolg van de groei die Holland Hortimedia doormaakt, zo laat Tijsen weten. "Op de nieuwe locatie in De Lier hebben we meer kantoorruimte, kunnen we gasten nog beter ontvangen en hebben we bovendien meer ruimte voor opslag. Daarnaast krijgen we een gloednieuwe radiostudio, die van alle gemakken is voorzien en met uitzicht over kruispunt Westerlee. Momenteel wordt hard gewerkt om de nieuwe moderne studio te realiseren. Tot die tijd werken we vanuit een tijdelijke studio die zo is ingericht dat we gewoon radio kunnen blijven maken."

Eerste live uitzending om 12.00 uur
Nadat afgelopen weekend alles overging naar de nieuwe locatie, is vandaag de eerste echte werkdag vanaf Leehoven 62. Om 12.00 uur kun je luisteren naar de eerste live radiouitzending vanaf de nieuwe locatie. Maurice Wubben, ketenwatcher en in het verleden ook presentator op Paprika Horti Newsradio, komt op de koffie bij Aad Tijsen en zal in het eerste uur vanuit De Lier te horen zijn. Ook Freek Wesstein van Dr. Green Aloë vera is in de studio om te vertellen over de Westland Safari. Luister tussen 12.00 en 13.00 uur live mee via www.paprikahortinewsradio.nl.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v