Binnenkort: Podcastserie met Arnold Wittkamp

Binnenkort: Podcastserie met Arnold Wittkamp

Binnenkort start Arnold Wittkamp, oprichter van Thursd, met een nieuwe podcast: de Goede Bloemen en Goede Planten Podcast. Volg Arnold in de zoektocht naar wat goede bloemen en goede planten nu eigenlijk zijn. Daarbij sluit elke keer een andere interessante gast aan.

Arnold Wittkamp is ervan overtuigd dat bloemen en planten goed zijn. "Bij mensen hebben ze een positief effect, zoals op de concentratie, op de gemoedstoestand, en door bloemen en planten om je heen genees je zelfs sneller. Bovendien brengen verse bloemen en echte planten je in verbinding met de natuur. Ook hebben bloemen en planten een positief effect op de economie, en veel sociale bij aan het verbeteren van leefomstandigheden van heel veel mensen. Daarnaast is de sierteeltindustrie goed voor de biodiversiteit, iedereen kan immers zijn tuin of patio volzetten met de allermooiste bloemen en planten. Bloemen en planten zijn dus goed!"
 
Maar er is veel te doen rondom bloemen en planten. Vooral in Westerse landen ligt het imago onder druk. "Gifbloemen, slaafbloemen, bloemen van ver, en tekort aan, of vervuiling van water zijn topics die veel worden gebruikt door mensen die een negatief beeld hebben over de sierteeltsector. Waar komt dat negatieve beeld vandaan? En hoe kunnen we dat beeld omkeren? Wat maakt bloemen en planten nu goed? In deze serie van podcasts probeert ik samen met mijn gasten het antwoord te vinden op deze vraag."

De Goede Bloemen en Goede Planten Podcast wordt gemaakt in samenwerking met Holland Hortimedia. De podcast zal daarom ook wekelijks worden uitgezonden op Hortibiz Newsradio. Elke dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur krijgt de podcast een plaatsje in de programmering als 'De Goede Bloemen en Goede Planten radioshow'. De reeks podcasts gaat binnenkort van start. De eerste opnames hebben wel al plaatsgevonden. Wordt vervolgd...

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v