Tussen 12-13 uur te horen in De Horti Lounge: Kerklaan Greenhouses

Tussen 12-13 uur te horen in De Horti Lounge: Kerklaan Greenhouses

Kerklaan Greenhouses viert deze maand een mijlpaal: het in Berkel en Rodenrijs gevestigde bedrijf is al 30 jaar actief in kassenbouw en -sloop. Op Paprika Horti Newsradio bellen we straks live in de uitzending met het jarige bedrijf!

Inmiddels is Kerklaan Greenhouses uitgegroeid tot een internationaal kassenbouwbedrijf. Nog steeds ziet het bedrijf een gestage groei en volgen de projecten elkaar in rap tempo op. Door heel Europa worden er gebruikte kassen gebouwd en ontwikkelt het bedrijf zich verder in het bouwen van bedrijfsruimten en het realiseren van (kas)renovaties. Vandaag tussen 12.00 en 13.00 uur blikken we in het programma 'De Horti Lounge' samen met het bedrijf terug op de ontwikkelingen die Kerklaan Greenhouses door de jaren heen heeft doorgemaakt en kijken we natuurlijk vooruit. Want wat is de ambitie van de kassenbouwen?

Luister vanaf 12.00 uur live mee via www.paprikahortinewsradio.nl. Het programma wordt dinsdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur nog een keer herhaald en is later ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v