Nationale Food Quiz

Nationale Food Quiz

Heeft een krop sla geteeld onder zonlicht of onder LED verlichting dezelfde smaak? Is er een effect op de vitamines als groente op water is geteeld in plaats van substraat? Heb jij weleens nagedacht over de antwoorden op deze vragen?

Op woensdag 9 oktober vindt in World Horti Center de Nationale Food Quiz plaats. Die dag staat het thema gezondheid (gezonde mens, gezonde leefomgeving en gezonde en duurzame productiesystemen) centraal, zo laat directeur Puck van Holsteijn op LinkedIn weten. "Ook dan gaat het weer bruisen in Naaldwijk! We zetten in op verbinding tussen retail en tuinbouw, netwerken tussen studenten, ondernemers, overheid, onderzoekers en burgers en het informeren en inspireren van jou en mij."

Er wordt nog gebrainstormd over de exacte invulling, laat Van Holsteijn weten. "We denken in ieder geval sterk aan de opening van een speciaal ontwikkeld themaplein op gebied van gezondheid in WHC, een netwerk diner, een pitch toekomstplan Health op 'Flora Campus Westland' en natuurlijk de Nationale Food Quiz. De komende weken werken we de activiteiten verder uit. Heb jij ideeën of wil je graag onderdeel zijn van deze dag?! Laat van je horen!"

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v