Zuidkoop bouwt ruim 4.000m2 stands in Berlijn

Zuidkoop bouwt ruim 4.000m2 stands in Berlijn

Van 7 tot en met 9 februari vindt in Berlijn de Fruit Logistica plaats. Het is de grootste internationale vakbeurs op het gebied van groenten en fruit. Meer dan 3.200 exposanten uit 90 landen presenteren zich vanaf deze beurs waar maar liefst 70.000 bezoekers worden verwacht. Ook veel toonaangevende Westlandse bedrijven presenteren op deze beurs hun producten en diensten.

Woensdag 31 januari is de eerste ploeg medewerkers van het Lierse bedrijf al afgereisd naar Berlijn om donderdagochtend vroeg te kunnen starten met de bouw van de vele stands. De grootste taak van Zuidkoop is het in de spotlights zetten van de Nederlandse tuinbouwsector in Berlijn. Dat doet het bedrijf door het ruim 3.000m² grote Holland Fresh Group Paviljoen neer te zetten.
Meer dan 90 Nederlandse bedrijven presenteren vanuit dit paviljoen hun assortiment en innovaties. Ondermeer door unieke creaties, gemaakt met de natuurlijke producten van de standhouder, maakt Zuidkoop de identiteit van de exposanten duidelijk zichtbaar. Tegelijkertijd vormt het paviljoen een sterk geheel met een duidelijk Nederlandse uitstraling. Dat uit zich in kleurgebruik, productbeelden en productverwerking.

Bekende bedrijven
Naast het Holland Fresh Group Paviljoen bouwt Zuidkoop ca 1.000m² aan individuele stands. Een groot aantal vierkante meters is gereserveerd voor bekende bedrijven in de agrarische sector als onder andere Angus Soft Fruit, Bejo Zaden, Certhon, Chainn, Euro Pool System, Koppert, Looye Kwekers, Nature’s Pride, Roveg, Takii, The Greenery, Van Vugt Kruiden, Wim Peters Kwekerijen. Logistiek is het project een grote operatie. Zo reist het bedrijf in etappes met bijna 100 medewerkers af naar Berlijn voor de opbouw en de afbouw van deze beurs. De standbouwmaterialen worden in maar liefst 40 trailers naar Berlijn vervoerd.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v