Workshop Gemeente Westland in Brussel

Workshop Gemeente Westland in Brussel

Planten zijn de toekomst van Europa! Of het nu gaat om voedsel, als basis voor kleding of bijvoorbeeld bouwmaterialen. Dinsdag 10 oktober organiseert de gemeente Westland tijdens de EWRC in Brussel (European Week of Regions and Cities) een workshop met als onderwerp: Planten: dé oplossing voor Europa’s duurzame en gezonde toekomst.

In deze workshop staat de samenwerking centraal die nodig is om innovatie, groei en mondialisering te realiseren. Meer informatie en aanmelden kan via deze link. Wees er snel bij want vol is vol! Sprekers tijdens de workshop zijn burgemeester Bouke Arends, Daniel Buda (lid Europees parlement) en Karin Metzlaff (directeur generaal European Plant Science Organisation).

EWRC
Tijdens de Europese Week van regio's en steden in Brussel leren lokale- en regionale overheden en hun partners van elkaar tijdens allerlei workshops en laten zij zien in staat te zijn om groei en werkgelegenheid te creëren en wordt duidelijk gemaakt dat lokale en regionale overheden van belang zijn voor een goed bestuur in Europa.

De gemeente Westland organiseert de workshop samen met de Universiteit voor Landbouwwetenschappen en Diergeneeskunde uit Cluj-Napoca, de Provincie Noord-Holland, Pays de la Loire Europa en het Departement van Landbouw en Visserij Vlaanderen.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v