Hortibiz Daily en Paprika onderweg naar IPM!

Hortibiz Daily en Paprika onderweg naar IPM!

De crew van Holland Hortimedia is vanmorgen al vertrokken richting Messe Essen in Duitsland. Komende dinsdag opent na twee jaar corona eindelijk weer een normale editie van IPM.

“Dit weekend bouwen we samen met onze standbouwpartner enige stands op voor Nederlandse exposanten en bereiden Romy Stuik van Paprika Horti Newsradio en Ece Polat van Hortibiz Daily (foto links) zich voor om de grootste sierteeltvakbeurs in de wereld te verslaan middels interviews met deelnemers en bezoekers” zo laat Aad Tijsen, directeur bij Holland Hortimedia, weten. De hele week hoor je in de ochtenduren rechtstreekse verslagen vanaf de beursvloer. Meeluisteren kan via www.paprikahortinewsradio.nl. Ook thuisblijvers kunnen daardoor meegenieten van de geweldige beurssfeer op de Internationale Pflanzenmesse.
 
IPM Essen is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Met 1.538 exposanten uit 45 landen vormt de beurs een waardevol platform voor de internationale sierteeltsector. Ga voor tickets of meer informatie over het event naar www.ipm-essen.de.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v