Volop noviteiten tijdens Beekenkamp Flower Trials

Volop noviteiten tijdens Beekenkamp Flower Trials

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni vinden traditiegetrouw Flower Trials bij Beekenkamp Plants plaats. We verenigen met elkaar door kleur onder de vlag ‘’United Colors Of Beekenkamp’’. Naast kleur zijn er volop noviteiten en concepten te zien, welke de mogelijkheden voor de klant aanzienlijk uitbreiden. “Explore novelties, Expand possibilities’’ is daardoor de slogan voor dit jaar.

Begin 2024 is Beekenkamp Plants letterlijk opgePOPt op de markt met een nieuw gewas: Pericallis POP. De innovatieve genetica van Pericallis POP is tijdens Flower Trials wederom te zien in een kleurrijke sfeerpresentatie en is een inspiratieplek voor de kweker, retail, tuincentra en handel. "Daarnaast introduceren we genetica van een nieuw gewas tijdens Flower Trials, waar we je graag kennis mee laten maken. Hier kun je je mee laten nemen in Zuid-Amerikaanse flair en ontdek je de talloze mogelijkheden. Bovendien belichten we negen soorten Sunny Osteospermum. We zijn er van overtuigd dat deze speciaal geselecteerde soorten meerwaarde bieden voor de kweker doordat ze onder andere een raapvenster hebben van maximaal 10 dagen."

Verder is er dit jaar een speciale Beekenkamp hoek ingericht, waar men wordt meenomen in het verhaal van het innovatieve familiebedrijf en hoe dit in 1951 allemaal begon. Hier wordt ook vertelt hoe Beekenkamp Plants zich dagelijks inzet om duurzamer te werk te gaan op het gebied van onder andere hygiëne en gewasbescherming. "We kijken er naar uit om kwekers, retailers, tuincentra en handel te verwelkomen in week 24! Ons terrein is volledig rolstoelvriendelijk, zodat iedereen moeiteloos kan genieten van alles wat er te bieden is."

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v