Volg bekendmaking finalisten TO-prijs live

Volg bekendmaking finalisten TO-prijs live

Morgen, vrijdag 13 januari, wordt bekendgemaakt wie de finalisten zijn van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023 en de themaprijs ‘Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen’.

Voorzitter Michiel F. van Ginkel en juryvoorzitter Rutger Lommerse maken morgen een ronde door het land voor de verrassingsbezoeken aan de genomineerden. Deze reis is live te volgen via Twitter (@TOPtuinbouw) en Instagram (/tuinbouwondernemersprijs). Ook via LinkedIn (tuinbouw-ondernemersprijs) worden de genomineerden bekendgemaakt.
 
Over de Tuinbouw Ondernemersprijs
De Tuinbouw Ondernemersprijs is dé ondernemersprijs van de sector, die sinds 1986 jaarlijks toegekend wordt door de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Royal FloraHolland, Rabobank, Flynth adviseurs en accountants, Interpolis en het Ministerie van Landbouw van Natuur en Voedselkwaliteit zijn partner in de stichting. En dit jaar ook Greenport West-Holland. Met het uitreiken van de Ondernemersprijs stelt de stichting zich ten doel om bekendheid te geven en belangstelling te wekken voor de positieve en innovatieve ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouwsector.

(Foto: Bestuur en jury bijeen)

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v