Verbinden tijdens 40e IPM

Verbinden tijdens 40e IPM

Europa’s meest krachtige sierteeltbeurs IPM Essen viert de komende editie haar 40e jubileum. Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 Januari 2024 opent de beurs haar deuren voor het internationale vakpubliek afkomstig uit meer dan 100 verschillende landen. Horti Experience organiseert ook de komende editie weer een collectief paviljoen in hal 1 voor een tiental toonaangevende Nederlandse sierteeltbedrijven die acteren op het internationale sierteeltpodium.

Rondom de standlocaties 1 E47 & 1 E44 presenteren bedrijven als: Floricultura, Van der Voort Potplanten, Van der Voort Youngplants, Inspired by Fittonia, Evanthia, MNP Flowers/Suntory, Magical Hydrangea, Fertiplant, Karma Plants & Arie Bouman Tuinplanten zich met producten waarin zij toonaangevend & vernieuwend zijn.

Verbinden
De kunst van een succesvolle beursdeelname tijdens een internationale beurs met de omvang van de IPM Essen is naast een herkenbare merkidentiteit, een goede en in het oog springende productpresentatie ook het verbinden van ketenpartners aldus Marco van de Koppel van Horti Experience. "Om onze standhouders hierbij maximaal te ondersteunen werken wij al meer dan 12 ½ jaar naar volle tevredenheid samen met Woodfever Exhibition uit Naaldwijk (standontwerp en standbouw) op beurzen in binnen- & buitenland."

Bovengenoemde standhouders nemen geheel op basis van de eigen bedrijfsidentiteit deel aan de beurs binnen het paviljoen, op die manier zijn ze voor de beursbezoeker ook het best vindbaar op de goed gevulde en doorgaans drukke beursvloer meent Van de Koppel. "Uiteraard zoeken onze standhouders de verbinding met bestaande en potentiële relaties die een bezoek brengen aan deze beurs. Ook binnen de samenwerking van ons collectieve paviljoen hebben we altijd oog voor de mogelijke vormen van synergievoordeel tussen onze standhouders onderling. We moeten als sectorgenoten altijd onze oren en ogen open houden voor mogelijkheden waarin we van 1 + 1 = 3 kunnen maken."

The Green Meeting Room
"Volgens traditie verwelkomen we de bezoekers aan het paviljoen en de individuele standhouders gastvrij met een heerlijke warme drank vanuit De Koffie Tuk Tuk. Een concept waarmee we een belangrijke basis leggen voor kwalitatief goede contactmomenten. Om standhouders nog meer ruimte te bieden voor het hebben van kwalitatief goede contactmomenten introduceren we de komende IPM Essen The Green Meeting Room binnen het paviljoen. Een ruimte waarin een standhouder zijn gesprekken en ontmoetingen met klanten kan laten plaatsvinden die iets meer privacy en persoonlijke aandacht vragen. The Green Meeting Room is primair beschikbaar voor de deelnemende standhouders binnen het Horti Experience paviljoen en op verzoek ook voor andere relaties binnen ons kleurrijke tuinbouwnetwerk aldus Van de Koppel. Ook hierbij staat het initiëren van nieuwe relaties en het leggen van verbindingen tussen ketenpartners centraal. We nodigen bezoekers uit binnen- & buitenland van harte uit voor een bezoek aan de stands van bovengenoemde standhouders. Hal 1 is goed bereikbaar via ‘Ingang Zuid’ van de IPM Essen."

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v