Veelbelovende reacties op hortensia-aanbod

Veelbelovende reacties op hortensia-aanbod

Sjaak van Schie B.V. blikt als standhouder terug op een succesvolle editie van de Trade Fair Rijswijk, die plaatsvond op 15 en 16 maart in de Broodfabriek. In 2022 heeft Sjaak van Schie B.V. hard gewerkt aan de (her)ontwikkeling van de portfolio en de rebranding van Hy-pe, haar hortensiamerk. In stand 6.4 presenteerde de kwekerij hoe de rebranding van Hy-pe eruit ziet met twee productlijnen: Original & Unique.

Sjaak van Schie B.V. is terug van weggeweest op de beurs, die door FloraHolland wordt georganiseerd in maart. Mike van Schie, Verkoopleider Bloeiend bij Sjaak van Schie: “Na lange tijd
waren we weer als standhouder te vinden op deze beurs. In november zijn we wel altijd van de partij in Aalsmeer op de Trade Fair, maar we hebben niet altijd op deze beurs in het voorjaar gestaan. Een paar weken terug is het seizoen begonnen en het assortiment staat er weer mooi op. Daarom was dit hét perfecte moment om ons huidige assortiment te presenteren op de beurs. We hebben veel bestaande en potentiële klanten gesproken en de sfeer op de beurs was positief”.

Hy-pe Unique en Original
In het Hy-pe Unique assortiment vinden klanten hortensia’s met de ‘wow factor’, denk hierbij aan de Avantgarde en de Double Dutch. In het Hy-pe Original assortiment vinden klanten met name rassen van HiBreeding, een samenwerking van The Mastergrowers en Sjaak van Schie BV die zich richt op de ontwikkeling van nieuwe Hydrangea rassen, op kleur. Nieuw vanaf dit seizoen zijn de bloeiende bolhortensia’s die de kwekerij verkoopt in potmaat ⌀29 centimeter. “Het is gaaf om te zien dat het grootste deel van onze producten in de nieuwe hoezen en dozen van Hy-pe de tuin verlaat. Zo kunnen we verder bouwen aan ons eigen merk Hy-pe”, aldus Mike van Schie.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v