Van Iperen ook partner van Dag van de Tuinbouw

Van Iperen ook partner van Dag van de Tuinbouw

De Dag van de Tuinbouw wordt dit jaar op 1 november georganiseerd in World Horti Center met een groter en breder opgezet evenement. Er wordt de gehele dag live radio én tv gemaakt en er vindt een relatie-evenement plaats waarbij ontmoeten en netwerken centraal staat. Steeds meer partijen haken aan bij de Dag van de Tuinbouw, zoals Van Iperen.

Het initiatief van Goedemorgen Nieuws en Hortibiz Newsradio, georganiseerd voor telers, krijgt dit jaar het thema ‘Nieuw perspectief’ mee. Op 1 november wordt vanuit World Horti Center de gehele dag live radio en TV gemaakt met tal van interviews met kopstukken uit de gehele keten. Deze uitzendingen worden verzorgd door Hortibiz Newsradio en de redactie van Goedemorgen Nieuws. Tevens organiseert World Horti Center het event 'Let’s Meet!’, een relatie-evenement waarbij ontmoeten en netwerken centraal staat. Zowel participanten van World Horti Center als bedrijven van buitenaf kunnen hieraan deelnemen. Een mooie combinatie dus op een speciale tuinbouwdag!

Is jouw bedrijf ook van de partij?
Zien we jou, net als Van Iperen, Royal Van Zanten, Rabobank en vele andere bedrijven op 1 november in World Horti Center? Mail dan naar info@hollandhortimedia.nl en reserveer jouw moment op radio en tv! De uitzending is live te horen via Hortibiz Newsradio en de andere kanalen van Holland Hortimedia, maar is ook te zien via het open kanaal van Ziggo en via RTV Lansingerland.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v