Telers in 18 regio’s openen deuren met Kom in de Kas

Telers in 18 regio’s openen deuren met Kom in de Kas

Valentijnsdag is de dag van de liefde en bij Kom in de Kas valt heel veel liefde te geven, vooral… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de glastuinbouwsector, voor de kweker, voor de producten uit de kas en nog veel meer. Op zaterdag 6 & zondag 7 april 2024 is iedereen dan ook uitgenodigd om een kijkje te nemen in kassen door heel Nederland en Groene Liefde te ontdekken.

"Vlinders in je buik, constant glimlachen en het gevoel van verliefdheid ervaren. Dat willen wij creëren met ‘Groene Liefde’. De kas is de perfecte plek om deze Groene Liefde te voelen en dit willen wij iedereen laten meemaken. Daarom nodigen wij iedereen uit om zijn of haar Groene Liefde te ontdekken tijdens Kom in de Kas", zo laat de organisatie van Kom in de Kas weten.
 
Ontdek jouw Groene Liefde
"Wist je dat jouw Groene Liefde dichterbij is dan je denkt? Je bent maar een paar kilometer verwijderd van jouw Groene Liefde! Zo inspireren we mensen om een bezoek te brengen aan de kas, wat mogelijk is in achttien regio’s: Erica, Almere Buitenvaart, Noordoostpolder, Friesland, Arnhem Nijmegen, Bommelerwaard, Groningen, Aalsmeer, Heerhugowaard, IJsselmuiden, Koudekerke, Sint-Annaland, Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwe Wetering, Noukoop-Nootdorp, Voorne-Putten, Westland en Zuidplaspolder. De deelnemende bedrijven per regio staan nu op komindekas.nl."

Liefde was nog nooit zo groen
De Groene Liefde campagne besteedt aandacht aan de circulaire tuinbouw en gezondheid. Al jaren investeren Nederlandse glastuinders in slimme oplossingen om efficiënt en verantwoord om te gaan met energie, water en restafval. Daar profiteert iedereen van. Neem bijvoorbeeld het regenwater dat wordt opgevangen door telers. Dit water voorkomt wateroverlast in de omgeving en wordt daarnaast gebruikt om de gewassen water te geven. Daarnaast is het hebben van een gezonde levensstijl van groot belang en daar ondersteunen groenten, fruit, bloemen en planten uit de Nederlandse kassen bij. Zij maken ons leven gezonder, gelukkiger en duurzamer. Ze geven ons… Groene Liefde.
 
Afgelopen jaar trok Kom in de Kas ruim 160.000 bezoekers. Ieder jaar presenteert Kom in de Kas de glastuinbouw aan het grote publiek als een toekomstgerichte en professionele sector. Een sector die op een verantwoorde manier onderneemt, van belang is voor de maatschappij, én kansen biedt voor werkgelegenheid, ook in de toekomst. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis, Sazas, Plantion, Bloemenbureau Holland en Axia Seeds. Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en LinkedIn. Kijk voor meer informatie op komindekas.nl.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v