Succesvolle editie Chrysanthemum Valley

Succesvolle editie Chrysanthemum Valley

Met trots kijkt Dekker Chrysanten terug op een succesvolle editie van Chrysanthemum Valley in Colombia, zo laat het bedrijf op LinkedIn weten.

Vijfmaal per jaar geeft Dekker Chrysanten een update van de laatste stand van zaken in de veredeling. Dat gebeurt tijdens Chrysanthemum Valley, bedoeld voor kwekers en exporteurs. In alle vestigingen - Nederland, Zuid-Afrika en Colombia - zijn de actuele rassen bloeiend te bezichtigen. Niet alleen de meest verkochte variëteiten in het assortiment, maar ook talentvolle nieuwkomers. Hoogtepunt van Chrysanthemum Valley is de internationale editie die elk jaar in Hensbroek wordt gehouden. Hiervoor worden relaties uit alle landen uitgenodigd.

Daarmee is Chrysanthemum Valley de ideale graadmeter voor iedereen die benieuwd is naar innovaties in rassen, teelt en teelttechniek. Door kwekers en handel samen te brengen, is het ook een ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. En door de verschillende edities over het jaar te verspreiden, krijgen kwekers een goed beeld van de prestaties van rassen door het jaar heen.

Ook dit jaar stonden er weer talloze prachtige soorten in volle bloei en werden veel bezoekers verwelkomt, zo laat het bedrijf weten.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v