Start voorbereidingen Plantarium|Groen-Direkt

Start voorbereidingen Plantarium|Groen-Direkt

De voorbereidingen voor de tweede najaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt zijn van start gegaan. Vanaf nu is de inschrijving voor exposanten geopend. De beurs vindt plaats op 23 en 24 augustus 2023 en is het grootste tuinplantenevenement voor de Europese tuinprofessionals. Bezoekers krijgen op de beurs een compleet inzicht in het actuele tuinplantenaanbod inclusief alle innovaties en nieuwigheden.

Plantarium|Groen-Direktvindt plaats, samen met de Groen-Direkt Najaarsbeurs, op en rond de Groen-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Om een nog bredere groep kwekers aan te spreken en een nog completer assortiment van buitengroenproducten te kunnen bieden is er dit jaar een extra deelname concept gecreëerd: Budget. Dit zijn 2 meter diepe stands, in de meest eenvoudige uitvoering. Deelnemers kunnen nu dus kiezen uit vier deelnameconcepten:
1.    Budget, vaste standdiepte van 2 meter, exclusief voor de presentatie van planten, uitsluitend op CC karren
2.    Basic, vaste standdiepte van 3 meter, exclusief voor de presentatie van planten, uitsluitend op CC karren;
3.    Comfort met basis standbouw, tevens beschikbaar voor presentatie van niet levende producten;
4.    Premium met vrije standbouw voor het etaleren van de eigen identiteit.
Voor de verschillende concepten is een uitgebreide range met maten en toegevoegde services beschikbaar. Standplaatsen worden door de organisatie toegewezen.

Inschrijven voor de beurs gaat heel eenvoudig via de website plantariumgroendirekt.nl/inschrijven. Beursmanager Marjolein Wieckardt is enthousiast over de mogelijkheden van beursdeelname. “Met de vier deelnameconcepten kunnen we nu elk bedrijf een passende plaats bieden. Dat is mooi, want daarmee wordt het beschikbare tuinplantenaanbod nog completer dan hij al was. De verwachting is dat de belangstelling voor deelname aan de beurs groot is. Bovendien profiteer je tot en met 29 mei 2023 van een mooie vroegboekkorting. Dus aarzel niet en verzeker je van een plek op de beurs door nu het inschrijfformulier in te vullen”, aldus Wieckardt. 

Plantarium|Groen-Direkt, the Green Retail Fair, is samen met de Najaars- en Voorjaarsbeurs van Groen-Direkt hét ontmoetingsmoment voor groene vakgenoten en leveranciers. De volgende editie is op 23 en 24 augustus 2023, samen met de Groen-Direkt Najaarsbeurs. De beurs vindt plaats op en rond de Groen-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. De openingstijden zijn van 7.00 tot 17.00 uur. Op donderdag 24 augustus sluit de beurs om 16.00 uur.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v