Slim telen? Data beveiligen!

Slim telen? Data beveiligen!

Op 23 november organiseerden de BICT Groep, het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport en Tomatoworld een belangrijk evenement voor telers dat zich richtte op de uitdagingen van cybersecurity in de tuinbouw te midden van voortdurende technologische vooruitgang.

Cybersecurity is actueler dan ooit. De bescherming van kostbare bedrijfsgegevens staat centraal. Hackers vormen een reëel gevaar, vooral in de wereld van geavanceerde tuinbouw. Tijdens ons evenent op 23 november 2023 leerden wij hoe je jouw waardevolle informatie veilig kunt stellen. Hackers zijn niet alleen op zoek naar gegevens voor eigen gewin, maar kunnen ook hele bedrijven platleggen. In de Nederlandse tuinbouw worden steeds meer digitale technologieën gebruikt, zoals sensoren, AI en robots. Dit brengt ook een toename van het risico op cyberincidenten met zich mee.

Hoogtepunten van het evenement:
•    Keynote van Erik Rutkens: Erik Rutkens van Hacksclusive deelde uitgebreide expertise in cybersecurity, onthulde de nieuwste bedreigingen en presenteerde strategieën om digitale veiligheid te waarborgen.
•    Presentatie door Kevin Boogaards: Kevin Boogaards van BICT Groep boodt inzicht in het creëren van een robuust fundament voor veilig telen.
•    Panel Discussie: Experts Kevin Bogaards van BICT Groep, Anne Visser van Cyberweerbaarheidscentrum Greenport, Aart van den Bos van Tomatoworld en Jordy van Luijk van Hoogendoorn deelden waardevolle tips and tricks tijdens een levendige discussie over digitale weerbaarheid in de sector.

Ga voor meer tips and tricks naar https://www.tomatoworld.nl/nl/training-en-educatie/cybersecurity.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v