Scoor jouw F1-poster tijdens Kom in de Kas

Scoor jouw F1-poster tijdens Kom in de Kas

Dit weekend zal Paprika Horti Newsradio aanwezig zijn tijdens Kom in de Kas bij Kwekerij De Zuidbaak. De pop-up radiostudio staat bij Kwekerij de Zuidbaak in Honselersdijk. Wil jij als een van de eersten jouw eigen Horti Grand Prix-poster scoren? Kom dan even langs!

In samenwerking met Steenks Service, Force Greenhouse Demolition en Effficient at Work, zal tuinbouwradio worden gemaakt tijdens het evenement vanuit een pop-up radiostudio. O.a. Aad Tijsen van Paprika Horti Newsradio en Goedemorgen zal aanwezig zijn om interviews en reportages te maken met bezoekers, telers en organisatie. Uiteraard kun je dat allemaal terugluisteren op de tuinbouwzender van Nederland, ook op de dagen erna. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom om even bij ons langs te komen in Honselersdijk.

We hebben leuke give-aways, zoals groeizakjes, maar ook de muurposter van Horti Grand Prix 2023 is gratis op te halen. Wil jij als een van de eersten deze poster scoren, kom dan even langs bij Kwekerij De Zuidbaak!

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v