Schoneveld naar IPM met koudetolerante rassen

Schoneveld naar IPM met koudetolerante rassen

De kleurrijke wereld van Schoneveld Breeding komt naar je toe. Tijdens IPM Essen volgende week staan regiomanagers en teeltondersteuners van Schoneveld Breeding klaar om bezoekers mee te nemen door het brede assortiment van de Nederlandse veredelaar.

Op de beurs zijn veel koudetolerante gewassen te zien. Om productiekosten zo laag mogelijk te houden, is het in deze tijden van torenhoge energieprijzen slim in te zetten op producten speciaal ontwikkeld voor productie in het koude seizoen. Schoneveld Breeding ontwikkeld gewassen die uitstekend presteren in koudere en donkerder omstandigheden. Met een lage input van energie groeien deze uit tot gewassen van uitmuntende kwaliteit. "Tijdens IPM kunt u een kijkje nemen bij Cyclamen Super Serie Mini Winter, Picasso, Macro en Vintro. Laat u verbazen door de prestaties. Wilt u meer weten over het aangepaste teeltprotocol, dan vertellen de teeltondersteuners van Schoneveld Breeding u daar alles over. Ook buiten het cyclamenassortiment is er ruime keuze uit gewassen die het goed doen met weinig input van energie. Denk bijvoorbeeld aan Primula Paradiso."

Herintroductie Petticoat
Schoneveld Breeding brengt Super Serie Petticoat opnieuw op de markt. "Deze eigenwijze, vrolijke Cyclaam is terug van weggeweest met bloemen die opvallend genoeg naar beneden hangen. Waarom geldende regels volgen? Petticoat doet alles anders. Het binnenste bloemetje laat zich door de unieke bloei extra mooi zien. Een ware eye-catcher die het uitstekend doet in speelse arrangementen. De herintroductie van Super Serie Petticoat begint dit seizoen met 3 kleuren: Light with Eye, Dark Violet en Neon Pink."

Super Serie Fusion
Een echte nieuwkomer is Super Serie Fusion. De veredelaars van Schoneveld Breeding ontwikkelden deze grootbloemige Cyclaam met bijzonder kleurtype uit de uitmuntende Super Serie genetica. "Het overlopende patroon van verschillende kleuren maakt Fusion een speciale bezienswaardigheid. De serie start voorlopig met Fusion Large Neon Pink. De regiomanagers van Schoneveld Breeding hebben meer informatie voor u over deze pre-commerciële serie waarvan samples in beperkte aantallen beschikbaar zijn."

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen