'Samen naar een circulaire tuinbouwketen - het kan’

'Samen naar een circulaire tuinbouwketen - het kan’

Bij Royal FloraHolland vinden ze circulair grondstoffengebruik, waarbij er zo min mogelijk afval worden geproduceerd en grondstoffen worden hergebruikt, erg belangrijk. Dit doen de veiling onder andere door het verduurzamen van logistieke transportverpakkingen en het stimuleren van het gebruik van meermalig fust. Ben jij op zoek naar informatie en inspiratie over verpakkingen? Op donderdag 30 november 2023 organiseren Greenport West-Holland, VGB, Tuinbranche.nl en Royal FloraHolland het evenement ‘Samen naar een circulaire tuinbouwketen - het kan: Informatie en Inspiratie rondom Verpakkingen’.

Programma
Onder andere Partners for Innovation en Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) vertellen meer in deze bijeenkomst over de laatste en aanstaande ontwikkelingen. Denk hierbij onder meer aan wet- en regelgeving, recycling, ketenaanpak en circulaire initiatieven. Daarnaast is er voldoende tijd om met andere ketenpartners huidige en toekomstige uitdagingen én oplossingen te bespreken.

Wanneer en waar
Donderdag 30 november 2023 (10.00 - 14.00 uur)

Locatie
Ter Laak Orchids
Middenzwet 23
2291 HM Wateringen

Aanmelden
Ben jij kweker, groothandelaar of retailer? Meld je dan aan en laat je informeren en inspireren over verpakkingen in een circulaire tuinbouwketen! Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus vol = vol. Aanmelden voor het event ‘Samen naar een circulaire tuinbouwketen - het kan’ kan hier.

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v