Royal FloraHolland kijkt positief terug op IPM Essen

Royal FloraHolland kijkt positief terug op IPM Essen

Van 23 tot en met 26 januari vond IPM Essen plaats, dé vakbeurs op het gebied van planten, technologie en bloementeelt. Tijdens deze dagen presenteerden ruim 1.400 exposanten hun producten en innovaties aan de 36.000 bezoekers uit 43 landen. Ook Royal FloraHolland was goed vertegenwoordigd, dit jaar met een nieuw concept.

In het hart van een speciaal paviljoen vormde Royal FloraHolland, omringd door Nederlandse én internationale kwekers, een mooie afspiegeling van wat onze sector en de marktplaats te bieden hebben. De deelnemende kwekers waren: Fusioncolors, Native Blooms Handelskwekerij van der Velden, Satter Roses, Edelcactus, Edens Plants, Chrywijk en Lion-Star, Kiepflower, Hedera Plant, Winco Holland, 365 dagen bloemen, Nieuwkoop Europe, PT Creations, LG Flowers, Plant World, The Orchid Growers, Vreugdenhil Bulbs & Plants, HouwenPlant, HiBreeding JS Creations, Fabulous Freesia en XL Bloom/Flamingo Plant. Kortom: een mooie presentatie.

"In de stand was aandacht voor de strategie van het Royal FloraHolland-platform: een dubbelzijdig platform dat bestaat uit een digitaal en een logistiek platform, die nauw met elkaar verbonden zijn. Hoe brengen wij kwekers en kopers samen en hoe realiseren we een optimale prijsvorming tegen zo laag mogelijke kosten? Dat lieten we zien aan de hand van video’s voor de Samen met jou-campagne, maar ook met de video Ons verhaal in 1 minuut."

Lees hier verder

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v