Presenteer jouw bloemen of planten op IPM Essen

Presenteer jouw bloemen of planten op IPM Essen

Jaarlijks is Royal FloraHolland aanwezig op IPM Essen, internationaal de toonaangevende vakbeurs op het gebied van tuinbouw. Dit jaar wordt het Royal FloraHolland-paviljoen in een nieuw jasje gestoken, wat een mooie kans biedt voor kwekers om hun producten te presenteren aan een groot internationaal publiek.

Op IPM Essen zijn meer dan 1500 exposanten uit zo’n 45 landen te vinden, waaronder kwekers, veredelaars, inkopers en toeleveranciers. De beurs trekt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers en geldt als dé ontmoetingsplek voor iedereen uit de wereld van bloemen en planten.

"In het nieuwe Royal FloraHolland-paviljoen willen we de marktpositie van onze kwekers versterken, zodat we samen kunnen groeien. Royal FloraHolland zal het hart van het paviljoen vormen, omringd door alle kwekersstands. Nederlandse én internationale kwekers van planten en snijbloemen krijgen daarmee een mooie plek om hun producten te presenteren. Gebundeld vormen de individuele bedrijven een krachtige presentatie van wat onze sector en marktplaats te bieden heeft", aldus Royal FloraHolland.

All-in verzorgd basispakket
"We bieden kwekers een all-in pakket voor deelname aan, waarin alle praktische zaken worden geregeld. Met dit basispakket ben je verzekerd van een mooie presentatie van jouw producten. Het standaardconcept is vernieuwend, modulair én duurzamer. Binnen de stand krijg je als exposant de ruimte om je te onderscheiden met een individuele uitstraling. Een grotere of uitgebreidere stand is ook bespreekbaar. Informeer via events@royalfloraholland.com naar de mogelijkheden. Let op: de beschikbare ruimte is beperkt."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v