Plantarium | Groen-Direct blijft verder doorgroeien

Plantarium | Groen-Direct blijft verder doorgroeien

PLANTARIUM|GROEN-Direkt ontwikkelt zich door. Op 21 en 22 augustus 2024 is de derde najaarseditie van de beurs weer the Place to Be voor groene vakgenoten en leveranciers. De beursvloer is 10% vergroot ten opzichte van vorig jaar. En dik 70% van de beschikbare beursvloeroppervlakte is al verkocht. Met nog vier maanden te gaan verwacht de organisatie ruim voor de beurs alweer vol te zitten.

Ook internationaal heeft de beurs zich inmiddels op de kaart gezet. De belangstelling van exposanten uit het buitenland is groot. Buitenlandse exposanten van voorgaande edities zijn op de najaarseditie wederom van de partij en breiden zelfs uit. Ook onder de nieuwe exposanten komt een aanzienlijk aandeel uit het buitenland. Uiteraard is de beursorganisatie zelf ook actief om nieuwe bezoekers en exposanten van buiten Nederland te trekken. Exposanten uit alle landen zijn welkom, ook bedrijven die geen relatie hebben met GROEN-Direkt kunnen deelnemen. Inschrijven voor een stand gaat via de website. Aanmeldingen die t/m 26 mei binnen komen profiteren van een vroegboekkorting (uitgezonderd de budgetstands).

Nieuw: sfeervol buitenterras
PLANTARIUM|GROEN-Direkt draait om planten. Maar de Najaarseditie is ook hét moment waar kwekers en inkopers elkaar treffen. Relaties worden onderhouden, nieuwe contacten ontstaan en plannen worden gesmeed voor de komende seizoenen. Naast het vaste beursgebouw verrijst een ruime, lichte en gekoelde tent met daarom heen een cateringplein met een groot en gezellig binnen- en buitenterras. Onder alle (weers)omstandigheden biedt de beurs zo de perfecte, sfeervolle plek voor overleggen, ontmoeten, onderhandelen en genieten.

Green Retail Awards
PLANTARIUM|GROEN-Direkt is uiteraard dé beurs voor het introduceren van nieuwigheden en innovaties. Deze worden op prominente plekken op de beurs gepresenteerd. De Bezoekersfavoriet en de Wall of Fame direct bij de entree. Voor de Nieuwigheden en de Marktinnovaties wordt een mooie hotspot gecreëerd in de bovengenoemde tent.

Groepen bezoekers
Bij PLANTARIUM|GROEN-Direkt worden bezoekers zeer gastvrij onthaald, met gratis koffie, thee, fris en belegde broodjes. Ook voor groepen inkopers/bezoekers zijn er op de beurs faciliteiten om het bezoek nog plezieriger te laten verlopen. Zo kunnen vooraf aangemelde groepen met een groepsticket direct doorlopen bij de entree, kan de bus de groep voor de entree afzetten, kan er een eigen tafel bij het meetingpoint worden gereserveerd en indien gewenst een ontvangst en rondleiding over de beurs worden geregeld. 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v