Overzicht van deelnemers Trade Fair Rijswijk

Overzicht van deelnemers Trade Fair Rijswijk

De voorbereidingen voor Trade Fair Rijswijk zijn in volle gang. Over anderhalve maand is het al zo ver: op 15 en 16 maart ben je weer welkom op een grote beurs. Deze keer niet in Naaldwijk, maar in de Broodfabriek in Rijswijk. De deelnemende bedrijven zijn bekend en inschrijven als bezoeker is al mogelijk, laat Royal FloraHolland weten.

"Door aanpassingen in het logistieke proces is de ruimte die wij normaal voor de Trade Fair Naaldwijk inzetten, dit jaar niet beschikbaar. Daarom vindt de voorjaarseditie van de Trade Fair deze keer plaats in de Broodfabriek te Rijswijk. Dat is een uitstekende evenementenlocatie in de industrie- en kantorenwijk Plaspoelpolder in Rijswijk. De locatie heeft ruim 10.000 m2 beursvloer ruimte beschikbaar, een royaal restaurant en goede voorzieningen. De locatie ligt gunstig aan de A4 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Broodfabriek ligt op 10 km van onze exportlocatie Naaldwijk."

Op de website vind je nu al de beursplattegrond en het overzicht met exposanten (meer dan 140!). Klik op een stand voor meer informatie over de exposant in kwestie.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v