Opendeurdag Erfgoed voor Belgische telers

Opendeurdag Erfgoed voor Belgische telers

Op donderdagmiddag 30 mei a.s. organiseert ErfGoed speciaal voor de Belgische telers van pot- en perkplanten een opendeurdag. Deze heeft plaats bij Bloemen en Plantenkwekerij Den Tuimelaar, Tuimelaarstraat 10, 9240 Zele. Om 15.00 uur staat de koffie klaar en om 15.30 uur start de bijeenkomst.

Een mooi gezond, uniform en vitaal gewas. Dat is wat kwekers bij hun klanten af willen leveren! Om dat goed voor elkaar te krijgen zijn een aantal dingen nodig. Onder andere: het juiste ras, goede potgrond, geschikte potten en natuurlijk een mooie kas of buitenveld. In dit rijtje hoort natuurlijk ook een goed watergeef systeem in combinatie met de juiste teeltvloer.
ErfGoed is al ruim 30 jaar actief met het leveren van teeltvloeren met bijbehorende watertechniek. Een kweker zei pas: “wat jammer dat ik niet eerder wist wat de voordelen van een ErfGoedVloer zijn, want dan had ik al veel eerder deze teeltvloer geïnstalleerd”.

Op 30 mei zal informatie gegeven worden over de ErfGoedVloer en de bijhorende watertechniek. Daarna zal Bart Herwege, eigenaar van Den Tuimelaar, vertellen over zijn ervaringen met ErfGoed en de ErfGoedVloer® en de voordelen hiervan voor zijn bedrijf. Na deze presentatie is er een rondgang over het bedrijf.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@erfgoed.nl of via deze link.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v