Nieuwe rassen Deliflor op 'chrysantenbelevenis'

Nieuwe rassen Deliflor op 'chrysantenbelevenis'

Van 17 tot en met 20 januari toonde Deliflor haar nieuwste chrysantenrassen en kansrijke nummers aan haar klanten en handel. Bezoekers werden ontvangen in ‘Hotel Delifornia’, een luxueuze hotel ambiance, waarbij chrysanten waren verwerkt in mooie grote designstukken die niet zouden misstaan in het Kurhaus. De nieuwe locatie van de bloeiproef zorgde voor een unieke bloemenbeleving: vanuit alle ruimtes van het hotel was namelijk direct zicht op de kleurenpracht van de honderden chrysantenrassen die in bloei stonden.

Klanten waren enthousiast over de nieuwe opzet en de prachtige ambiance die was gecreëerd, maar bovenal over de kwaliteit van de bloeiproef en de diverse nieuwe soorten die werden gepresenteerd. Er was veel aandacht voor de nieuwkomers die dit voorjaar op de markt komen, zoals de 5e kleur van Yin Yang, de Yin Yang Purple. Maar ook de zalmkleurige santini Babette, de frisgoene Turtle en de crèmekleurige variant van de bestaande Baykal, Baykal Lunar konden op enthousiasme rekenen. Verder was de roze pluischrysant Honeymoon met haar enorm grote bloemen een echte eyecatcher.

Deliflor kijkt met een positief gevoel terug op een enerverende week en zal komende week de diverse nieuwe rassen ook aan het internationale publiek tonen tijdens de IPM Essen.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v